Първоначално публикувано от dansguardian
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
ЦД и Говорители
Collapse
X
-
Съвет от човек минал по този път...
Тоя филм със пърдящите говорители го гледах преди 5 месеца от първия ред. Споделям МОЯ опит и МОЕТО мнение относно питането vankata143:
1. Фабричното CD е много зле от където и да го погледнеш-нито мощност нито настройки нито чист звук (със BOSE може да е различно не знам).
Решението е афтърмаркет CD аз лично предпочитам Pioneer пред всички останали, използвам 10 годишен DEH-65BT и съм си доволен, не ми е нужно USB иначе може и DEH-6000ub лошото е че свети синьо, другото хубаво на Pioneer-а е че може да си сложиш модул и да ти работи и мултиволана. Новите CD-та на Pioneer ми изглеждат по-по ментеливи но може и да греша.
2. Оригиналните високоговорители ако са здрави със CD Pioneer свирват неочаквано добре, явно фабричното CD не ги захранва много добре. Но не са безкрайно мощни. Ако си намериш 4 оригинални говорителя които са от по-нова Алфа и са здрави със едно CD Pioneer + две оригинални пищялки за задните врати ще свирне много добре (моята имаше кабели, нямаше пищялки отзад предполагам че и другите са така).
Аз лично взех 2 бр. Hertz ESK-165 компонентна система + пластмасови адаптерни рамки за басите и свирна доста добре, но ще трябва да се внеса и за допълнителна шумоизолация на вратите, защото Hertz-а изтласква по-голям обем въздух от оригиналните и подрънква и потраква при по високо ниво на звука. Перфектния вариант ще е да добавя и един малък усилвател и да ги прекарам през него.Alfa Romeo 147 / 156 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от p.b.stoyanov Покажи съобщениеТоя филм със пърдящите говорители го гледах преди 5 месеца от първия ред. Споделям МОЯ опит и МОЕТО мнение относно питането vankata143:
1. Фабричното CD е много зле от където и да го погледнеш-нито мощност нито настройки нито чист звук (със BOSE може да е различно не знам).
Решението е афтърмаркет CD аз лично предпочитам Pioneer пред всички останали, използвам 10 годишен DEH-65BT и съм си доволен, не ми е нужно USB иначе може и DEH-6000ub лошото е че свети синьо, другото хубаво на Pioneer-а е че може да си сложиш модул и да ти работи и мултиволана. Новите CD-та на Pioneer ми изглеждат по-по ментеливи но може и да греша.
2. Оригиналните високоговорители ако са здрави със CD Pioneer свирват неочаквано добре, явно фабричното CD не ги захранва много добре. Но не са безкрайно мощни. Ако си намериш 4 оригинални говорителя които са от по-нова Алфа и са здрави със едно CD Pioneer + две оригинални пищялки за задните врати ще свирне много добре (моята имаше кабели, нямаше пищялки отзад предполагам че и другите са така).
Аз лично взех 2 бр. Hertz ESK-165 компонентна система + пластмасови адаптерни рамки за басите и свирна доста добре, но ще трябва да се внеса и за допълнителна шумоизолация на вратите, защото Hertz-а изтласква по-голям обем въздух от оригиналните и подрънква и потраква при по високо ниво на звука. Перфектния вариант ще е да добавя и един малък усилвател и да ги прекарам през него.
http://www.stp-distribution.com/productsLast edited by eproHD; d.m.y г., 17:28.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
sigpic
Comment
-
Ами не мисля че ще стои добре защото стоковия си e голям . Ако има някой с такъв плеър да постне една снимка да добия представа ще съм му много благодарен !Last edited by vankata143; d.m.y г., 21:25.Alfa Romeo 147 1.6 ts 105hp
Comment
-
Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
sigpic
Comment
-
Здравейте колеги , ще използвам темата да задам едно въпросче относно предните говорители по точно в предна дясна врата на 156 в говорителя има свързани още 2-кабелла , общо са 4 бр. 2-те са за говорителя другите 2 някои знае ли за какво са ? като ги откача нищо не се променя - не са за високите нито за задните говорители. Общо взето самият говорител е по различен от левия , влизат два кабела/захранване/и от мембраната излизат 2 кабела , странно защото в момента съм ги откачил и всичко си свири съвсем нормално.
Comment
Comment